Zeemeermin ideeën

Omdat het grootste deel van de wereld deelneemt aan zelfisolatie, dachten we dat het leuk zou zijn om wat ideeën te geven over hoe je nog steeds een zeemeermin kunt zijn. Zelfs als je op je plaats schuilt! Je vindt deze ideeën op onze blog.

Zeemeermin ideeën tijdens isolatie thuis of in de tuin

  • Wees een badkuip Zeemeermin! Vooral leuk voor kleintjes die zich vervelen of zich niet lekker voelen ..
  • Zeemeermin taart bakken! Zoveel leuke ideeën op internet! Controleer uw benodigdheden thuis en kijk wat u kunt bedenken.
  • Filmfeest! Verkleed je als een zeemeermin, noem je snacks slimme zeemeermin- / zeenamen en bekijk je favoriete zeemeerminfilm!
  • Een fotoshoot thuis kan een grote afleiding zijn! Bekijk enkele tutorials over make-up en haar voor zeemeermin en verander een kamer in een geïmproviseerde fotostudio. Plaats uw foto’s op sociale media.
  • Zeemeermin tekeningen en verhalen! Maak je eigen zeemeerminverhaal met illustraties. Of bekijk een video over het tekenen van een zeemeermin.
  • Aquarium tijd! Veel aquaria in het hele land hebben videotours en live camera’s. Stem af om meer te leren over het zeeleven.
  • Je kunt je zeemeerminstaart misschien niet overal in huis dragen, maar je kunt onze zeemeermin-legging wel dragen! Ze zijn verkrijgbaar in 4 kleuren in de maten van peuter tot volwassene.

Andere inspiratie voor thuis of in de tuin

Wanneer je niets te doen hebt kun je dus nog een hoop dingen doen om zeemeermin te zijn! Welke vind jij de leukste? Laat het ons weten in de reacties. Kun je nog meer ideeën bedenken? We horen ze graag! En als je een van deze dingen doet, plaats dan je foto’s op sociale media en tag ons zodat we je kunnen zien! Veel plezier, zeemeerminnen! We hebben dit! Inspiratie voor in de tuin kan ook een buitenkeuken zijn. Dan kun je lekker koken in jouw buitenkeuken, terwijl je naar jouw favoriete zeemeermin kijken! Je kunt de buitenkeukens ook zelf samenstellen. Dit kun je dan doen bij bijvoorbeeld de Ikea.