Zeemeermin deken

In tegenstelling tot zeemeermin Halloween kostuums die je alleen in oktober kunt dragen, kun je het hele jaar door genieten van een zeemeermin deken. Als je niet bent opgegroeid tot een zeemeermin (zoals je had gehoopt) is er nog een optie.

Je kunt je nog steeds voelen als een zeemeermin met zeemeermin dekens. Ze geven je de staart die je altijd al wilde hebben, compleet met een sierlijke vin. Deze dekens zijn perfect om lekker op de bank te zitten.

Daarnaast zijn zeemeermin dekens ook gewoon leuk als cadeautje. Bijvoorbeeld voor familie of vrienden. Met kinderen is het altijd feest en kun je nooit mis!

Zeemeermin deken

Gesloten of open zeemeermin deken?

Dat is de grootste vraag die je moet beantwoorden voordat je de zeemeermin staart kiest die bij je past.

Deze dekens zijn er in verschillende uitvoeringen. Van volledig gesloten, zodat je er als een zak in glijdt, tot helemaal open, zodat je het om je heen wikkelt als een gewone deken. En er zitten veel gedeeltelijke opties daartussenin.

De voordelen van een volledig gesloten zeemeermin deken:

  • het is een meer authentieke zeemeermin ervaring
  • je kunt je staart bewegen
  • en dat je voeten niet wegglippen.

Sommige mensen kunnen zich echter te warm of te krap voelen in deze dekens. Wat nog belangrijker is, ze zijn moeilijker in- en uit te stappen. Als je onhandig of ouder bent, is het misschien de moeite waard om bij een open deken te blijven.

De voordelen van een open zeemeermin deken:

  • Open dekens zijn veiliger en minder beperkend
  • MAAR – je kunt je staart niet met je voeten rondzwaaien.

Gelukkig vallen de meeste dekens ergens in het midden waar de rug open is, maar het vingedeelte bij je voeten is gesloten, zodat je je staart kunt bewegen terwijl je liedjes van The Little Mermaid zingt.

Wat zijn de beste zeemeermin dekens?

beste zeemeermin deken

page-right-sidebar.php