Logo Marmalade
The Little Mermaid met bekende acteurs

FOYER

In onze gezellige foyer kan je voor de voorstelling, in de pauze en na de voorstellingen terecht voor een hapje en een drankje, maar ook om een leuk souvenir van The Little Mermaid te kopen.

ETEN & DRINKEN

Er zijn twee centrale bars waar je verschillende dranken kan krijgen. Verder zijn er ook een aantal eetstandjes waar je terecht kan voor een snack (hamburgers, frietjes, ….). Dranken en snacks kunnen enkel aangekocht worden met jetons. In de foyer zijn er verschillende jetonautomaten waar je met cash geld of bancontact jetons kan verkrijgen.

In ons sfeervol restaurant kan je gezellig tafelen. We bieden een ruim assortiment van salades, warme gerechten en desserts in buffetvorm. De plaatsen zijn beperkt. We raden je aan om vooraf te reserveren. (In ons restaurant kan je betalen met een bankkaart)

THE LITTLE MERMAID SHOP

In onze shop kan je terecht voor de aankoop van dranken en versnaperingen (snoepjes, chips, …) maar ook voor een leuk aandenken aan The Little Mermaid. Kom zeker eens een kijkje nemen! (In deze shop kan je aan de kassa betalen met je bankkaart)